Dezelfde, maar met een nieuwe naam


Vier jaar geleden zijn we als 7 therapeuten gaan samenwerken. Eigenlijk niet iedereen elkaar even goed, maar we wisten dat we allemaal staan voor hetzelfde: hulp bieden aan mensen die besluiten moeten nemen over ouderschap, die het moeilijk hebben met hun niet vervulde kinderwens of worstelen met geadopteerd zijn.
We waren begonnen, maar we moesten nog veel leren. Samenwerken als 7 kapiteins op een schip, bijvoorbeeld. Compromissen sluiten, soms onze zin doordrijven, tijd nemen voor overleg.
Na die vier jaar staan we nog steeds voor hetzelfde, dat staat als een paal boven water. We hebben een hele ontwikkeling doorgemaakt. En bij ontwikkelen horen nieuwe wensen. Zoals een echte naam, bijvoorbeeld. En waar we die eerst niet konden vinden kwam hij nu al snel naar voren: Tara. Een boeddhistische godin die staat voor wijsheid op je pad, en komt als ze geroepen wordt.
Een naam die bij ons past. Net als het groeien, het ontwikkelen. Want in onze spreekkamers wordt wat af gegroeid! Hoe vaak gebeurt het dat cliënten goed weten wat ze niet willen en maanden later hun mening hebben herzien. Dat ze denken dat ze zich nooit meer beter voelen en toch zichzelf overtreffen. Nieuwe wegen vinden en hun leven een andere wending geven.
We zijn dezelfde gebleven, met een nieuwe naam. Maar er komen ook nieuwe dingen bij: het groepswerk is uitgebreid met een aanbod voor vrouwen met endometriose en onze website is helemaal vernieuwd. Kijk bijvoorbeeld eens op de agenda van de Tara therapeuten: http://therapeutengroeptara.nl/cale…
Tara helpt…
Tara therapeuten zijn specialisten als het gaat om hulp bij kinderwens, (donor)conceptie en adoptie.
Tara therapeuten helpen jou graag bij verwerken van je verdriet.
Tara therapeuten kunnen jou informeren en adviseren bij keuzes rond behandelingen en alternatieven zoals gameetdonatie.
Tara therapeuten zijn er door het hele land, dus ook in jouw buurt!